Hírek

Továbbképző webinárium

2021. május. 13.

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt továbbképző webinárunkra.

Regisztráció

Microsoft Gold Partnerség

2021. január 1.

Cégünk ismét bizonyította, hogy megfelel a Microsoft Gold Partner elnyeréséhez szükséges feltételeknek.
Termékeink naprakész technológiai megoldásai, kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetően egy újabb évig lehetünk tagjai azon kevés vállalatnak, akik ezzel a címmel büszkélkedhetnek.

Felmérés

2020. április 30.

Koronavírussal kapcsolatos felmérés a közétkeztetés területén

Bővebben

Elektronikus bizonylat

2020. április 14.

Cégünk régóta tervezi a számlázáshoz kapcsolódó feladatok, költségek csökkentését elektronikusbizonylatolással! A jelenlegi helyzet csak megerősített bennünket a terveink megvalósításában.

Bővebben

A korona vírus és online ügyintézés!

2020. március 25.

A koronavírus járvány miatt váratlanul számos új feladatokat kell megoldaniuk az önkormányzatoknak. A polgárok közötti személyes kapcsolatok minimalizálása mellett biztosítani kell az étkezést a rászoruló gyermekeknek és a fertőzés legkockázatosabb korcsoportjának, az időseknek. A jelen időszakban rendkívül fontos az összefogás, és egymás segítése.

Bővebben

Figyelmeztetés

2020. március 16.

A kormány által a korona vírusal kapcsolatban hozott rendelkezései alapján az alábbi lépéseket vezetjük be partnereink és munkatársaink védelme érdekében:

Bővebben

Quadro Byte Zrt. - 30 évesek lettünk

2019. február 01.

Bővebben

Élelmezésvezetők Országos Fóruma

2015. november 12.

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten, a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a Élelmezésvezetők Országos Fóruma!

Bővebben

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. október 12.

Nagy érdeklődés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

Bővebben

Megbeszélés a gyógyszertári pénztárgép csere állami támogatásáról

2014. szeptember 01.

Szeptember 1-én délelőtt a Kamara Hivatalában egyeztetésre került sor a gyógyszertári rendszergazdák és a kamara vezetői között a nemzetgazdasági miniszter 26/2014. (VIII. 29.) NGM számú rendeletével kapcsolatos teendőkről. Mint ismeretes, a rendelet lehetővé teszi, hogy a gyógyszertárak megkapják a pénztárgépek cseréjéhez járó, pénztárgépenkénti bruttó 50 eFt állami támogatást feltéve, hogy eredetileg is jogosultak lettek volna rá, a megrendelést határidőre leadták és pénztárgépeik cseréjére augusztus 31-ig sor került.

Bővebben

Online pénztárgépekkel dolgoznak a QB-Pharma II rendszert használó gyógyszertárakban!

2014. május 27.

Az elmúlt időszak egyik legfontosabb feladata volt cégünk számára az online pénztárgépek engedélyeztetése, beszerzése és telepítése a QB-PharmaIIgyógyszertári, valamint a QB-Élelem étkeztetési programhoz. A feladatokat sikeresen oldottuk meg, elsők közt kaptuk meg a forgalmazási engedély mindkét területre, az elmúlt év decemberében. A következő lépésben indíthattuk a megrendelést, amelyet követte a gyártás, adminisztrációs feladatokra történő felkészülés.

Bővebben

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. március 28.

A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli működésének 25. évét! Kezdetektől saját fejlesztésű programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Bővebben

Folytatódik az online pénztárgépek telepítése

2014. március 21.

A Quadro Byte Zrt. az elsők között kapta meg a forgalmazási engedélyt a számítógép alapú, online pénztárgépekre. Ezzel megkezdődhetett mind az élelmezési, mind a patikai területen az online pénztárgépek telepítése partnereinknél. Az első – tesztelési – időszakot követően, a gyárból beérkezett AEE egységek szállításának függvényében folyamatosan történnek az üzembe helyezések.

Bővebben

2014-ben is Microsoft Gold Partner a Quadro Byte Zrt.

2014. február 10.

Cégünk negyedik alkalommal bizonyította, hogy megfelel a Microsoft Gold Application Development Kompetencia elnyeréséhez szükséges feltételeknek. Termékeink naprakész technológiai megoldásai, kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetően egy újabb évig lehetünk tagjai azon kevés vállalatnak, akik ezzel a címmel büszkélkedhetnek.

Bővebben

Cégünkről

Kapcsolat

© 2023 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat