Üzletpolitikánk

Folyamatos növekedésben

Elkötelezett cégként elsősorban a közétkeztetés területén lévő ügyfeleink tudhatnak megbízható partnerként maguk mögött bennünket.

Informatikai szolgáltatással működő független csapatként csak a szerződött ügyfeleink elvárásainak való megfelelés a feladatunk. Szakemberek segítségével biztosítjuk ügyfeleink számára a betanítást, folyamatos help-desk-et, felügyeletet, élelmezési és informatikai támogatást.

A felhasználói igények szerint fejlesztett szoftverjeinkhez kapcsolódóan, mindig a magas színvonalú és teljeskörű szolgáltatási, oktatási, bevezetési tevékenységre helyezzük a hangsúlyt, mely ár-érték arányban is helyt áll.

Mindig a megbízható és legkorszerűbb informatikai hátteret biztosítjuk ügyfeleinknek, a jogszabálykövetés mellett, mivel így látják előnyét az informatika alkalmazásának. A napi tevékenységüknél csak így tudják a hatékony informatikát kihasználni az informatika használatával gazdasági, és szakmai értelemben is, a befektetett energiájuk, költségeik megtérülését elérni.

Hivatásuknak elkötelezett, a jól kvalifikált közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkező, stabil munkaerőgárdával a minőség folyamatos javítása mellett dolgozunk.

Cégünkről

Kapcsolat

© 2023 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat