Étkezési rendszer (QB-Élelem)

Az Élelmezési rendszer megfelel a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendeletben megfogalmazott közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak

Élelmezési rendszerünk 30 éve lefedi az étkeztetést végzők napi feladatainak támogatását. (Tervezés – Beszerzés – Készletezés – Gyártás - Termék elhelyezés - Gazdasági elszámolások – Elő/ utókalkuláció).
Ügyfeleink közt megtalálhatóak kormányhivatalok, közintézmények, ellátó otthonok, kórházak, iskolák, óvodák és bölcsődék, üzemi étkeztetés és étel kiszállítók. Program moduljaink együtt integrált rendszert képeznek, de speciális igények esetén különböző paraméterezés alapján eltérő működésre is alkalmasak. Központi modul minden felhasználónál a QB-Élelem. Használatához cégünk előre feltöltött alapanyag és recept törzset biztosít, tápanyagértékekkel, allergén besorolással, és technológiai leírásokkal. A program az étlaptervezéstől a létszámok rögzítésén, kiszabások, szállítólevelek, tálalólisták lekérésén, az árurendelések rögzítésén keresztül a készlet-karbantartási funkciókig minden műveletet lefed, ami a konyha üzemeltetéséhez szükséges. Több egység, raktár önálló készletvezetése is megoldható közös nyersanyag és recept törzsekkel. A telephelyek tetszőleges földrajzi távolságban lehetnek korszerű felhős Azure-s hátterünk esetén.
Az étkeztetési területen működő rendszerünk napi 300 -350 ember étkeztetése mögött üzemel!

Modulok minden igényre

QB-Élelem programhoz több kiegészítő modult is fejlesztettünk az évek során. Jellemzően kórházak használják a QB-Osztály modult, ahol az egyes betegosztályok étkezési létszámainak leadását és a lemondásokat lehet intézni webes felületen keresztül.
Kifejezetten iskolák számára fejlesztettük ki QB-Suli modulunkat, mellyel webes felületen keresztül lehet megrendelni a diákok étkezését. A rendszer papír alapon és elektronikus bizonylatolást is biztosítja. Különböző készpénzmentes elektronikus fizetés mellett használható a készpénzfizetés, de akár az utólagos kiegyenlítés is lehetséges. Az üzemeltetéshez minden esetben biztosítunk egyedi kidolgozású WEB-s felületet. Kialakítását cégünk végzi a felhasználó arculata alapján.

Értékesítés (QB-Értékesítés)

QB-Értékesítés rendszerünkkel azonosított személyhez kötött menüs étkezők rendeléseit és lemondásait lehet kezelni, de az A’la carte-os étkeztetésben is használható, akár mindkét értékesítési felület elérhető párhuzamosan. A másik központi főmodul (QB-Élelem) programtól független önálló működésre is alkalmas. Egyik almoduljával (QB-Hami) étkezők számára nyugta és számla kiállítása is lehetséges. Nyugta kiállítása esetén NAV engedélyes online pénztárgép működtetése szükséges, mely a rendszer opcionális része.

Üzemi étkeztetők speciális igényire is felkészítettük a programunkat. A kasszáknál nagy áteresztő képesség érhető el a készpénzmentes fizetési módokkal, amely lényegesen csökkenti az étkezési időből a fizetésre fordított időt. Az üzemi étteremben a belépéshez használt dolgozói kártyákkal is lehetséges a fizetés. Azonosításra szolgáló kártya használatával, a készpénz használat mellőzésével biztosítható csak rövid idő alatt a dolgozók kiszolgálása. A rendszer a cafetéria, támogatási kereteket is kezeli. A személyekhez tartozó kártyákon nyilvántartott keretet a dolgozók az étel és ital automatákban is használhatják. Rendszerünk több helyszínen online összeköttetésben áll az automatákkal. A dolgozói étkezési létszámok leadása történhet a beléptető vagy az interfésszel rendelkező munkaügyi rendszerek felől. A dolgozók a fogyasztásukat előre és utólag, esetleg bérből történő levonással is rendezhetik.

Kérjük, olvassák el az alábbi ismertetőinket, melyekből további részleteket tudhatnak meg az egyes rendszerek működéséről:
Közétkezetési terület Betegétkeztetési terület Iskolák, óvodák, bölcsődék Üzemi étkeztetés Felhő és asztali alkalmazások Üzleti ajánlataink, árajánlat

A Quadro Byte Zrt. támogatja a QB-Élelem Windows 10-en történő használatát, a következő kiadásokon: Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise. A QB-Pharma/QB-Élelem az aktuálisan támogatott karbantartási ágakon futtatható, beleértve a Current Branch és a Current Branch for Business ágakat, illetve a következő hosszútávú karbantartási ágakat: 1507 (RTM), 1511 (November Update), 1607 (Anniversary Update).

Cégünkről

Kapcsolat

© 2019 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva! • www.qb.hu

Adószám:13004200-2-41, Cégjegyzékszám: 0110-044902

Adatvédelmi szabályzat