ÉLELMEZÉS HÍREK

 QB hírek   |  Patika hírek


Nyereményjáték

2017. december 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A 2017. decemberi kérdőívünket 112 felhasználónk töltötte ki. A kérdőíveket kitöltők között 2017. december 13-án egy okos karkötőt sorsoltunk ki, melynek nyertese Gyovai Gáspárné élelmezési csoportvezető Gazdasági Ellátó Szervezet Sághy Konyha

Gratulálunk a nyertesnek!


Bővebben »

 

2017. szeptemberétől Kazincbarcika városának teljes közétkeztetése a legújabb Quadro Byte rendszerrel valósul meg!

2017. szeptember 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A városban naponta 4 500 étkezőt szolgálnak ki a Quadro Byte különböző programmoduljaival. Bölcsődék, óvodák, iskolák, idősek ellátása egy központi konyháról, 16 tálalóhelyen történik. Online, regisztrációhoz kötött weblapon gyűjtik az élelmezési igényeket, ahol többféle menüből lehet választani. Megvalósult a webes létszám jelentés, pót-lerendelések kezelése és készpénzmentes fizetés. Az élelmezés valamennyi munkafolyamatának kezelését is rendszerünkkel végzik.


Bővebben »

 

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. kiadványában rólunk írták..

2017. augusztus 20.   |   Hírek, aktualitások

 

 


GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. kiadványának (2017/2-es szám) kivonata


Bővebben »

 

2017. május 18-án a jubileumi Országos Infokommunikációs Konferenciára jelent meg az IME újság aktuális száma, ahol Dr Molnár-Gallatz Zsolt stratégiai igazgató...

2017. június 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 


2017. május 18-án a jubileumi Országos Infokommunikációs Konferenciára jelent meg az IME újság aktuális száma, ahol Dr Molnár-Gallatz Zsolt stratégiai igazgató, Dr. Dohányosné Tenkes Erzsébet élelmezési osztályvezető, Váradi László informatikai osztályvezető, és Pócsikné Orosz Krisztina finanszírozási és kontrolling osztály osztályvezető helyettese számol be a „Jahn Ferenc Délpesti Kórház élelmezési üzemének informatikai irányítása” címmel az élelmezés munkájáról.


Bővebben »

 

„A városfejlesztés új útjai - Okos Városok Konferencia” 2017. május 25-én került megrendezésre, melyen Siposné Bodon Viktória üzletág igazgató...

2017. június 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 


„A városfejlesztés új útjai - Okos Városok Konferencia” 2017. május 25-én került megrendezésre, melyen Siposné Bodon Viktória üzletág igazgató mutatta be „Okos informatikai megoldások egy város közétkeztetésében” címmel, hogyan kezelheti az Önkormányzat egyszerűen közétkeztetési intézetei működését, hogyan tudnak bárhonnan bármikor webes rendelést indítani, milyen készpénzmentes fizetési megoldások vannak.


Bővebben »

 

2017. május 18-án a XV. IME JUBILEUMI ORSZÁGOS INFOKOMMUNIKÁCIÓS Konferencia

2017. június 11.   |   Hírek, aktualitások

 

 


2017. május 18-án a XV. IME JUBILEUMI ORSZÁGOS INFOKOMMUNIKÁCIÓS Konferencián a Jahn Ferenc Kórház mutatta be a „A kórházi élelmezés informatikai lehetőségei” címmel, hogyan működteti jól egy kórházi élelmezés a QB rendszereit, hogyan tudnak a dolgozók rendelni, és készpénzmentesen fizetni


Bővebben »

 

Quadro Byte rendszerek az OKJ-s Élelmezésvezető képzéseken!

2017. március 01.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte Zrt. egyedülálló módon két évtizede támogatja az élelmezési-dietetikai szakemberek képzését, hiszen rendszerünket is oktatják a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Dietetikai szakán. Emellett nagy örömünkre szolgál, hogy néhány év szünet után a szakma igényének meghallgatása arra vezetett, hogy ismét bekerült az OKJ-s képzések közé az Élelmezésvezető képzés. A képzés során bizonyos feladatokat a hagyományos módszerek mellett tápanyag számítási szoftver segítségével kell elvégezni - emiatt esett a választása több oktatásszervező cégnek is a QB-Élelem rendszerre, amelyet közétkeztető partnereink több, mint 28 éve megelégedetten használnak.


Bővebben »

 

Élelmezésvezetők Országos Fóruma

2015. november 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Részvételünkkel zajlott 2015. november 10-11-én Budapesten,

a RUBIN Wellnes & Konference Hotelben, a

Élelmezésvezetők Országos Fóruma!
Bővebben »

 

XXII. Magyarországi Egészségügyi Napok 2015

2015. október 12.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Nagy érdeklődés mellett vettünk részt 2015. október 9-11. között Debrecenben, a Kölcsey Központban a


XXII. Magyarországi Egészségügyi Napokon.

 
Bővebben »

 

Beszámoló: Élelmezés szakmai rendezvény - 2014. március 21.

2014. március 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 


A Quadro Byte Zrt. idén ünnepli működésének 25. évét! Kezdetektől saját fejlesztésű programjaival hatékonyan segíti a közétkeztetés napi munkáját. Nemcsak naprakész informatikai megoldásainkkal követjük az élelmezési terület és környezetének változását, hanem az információk megosztásával is igyekszünk a legaktuálisabb kihívásokról tájékoztatást biztosítani.

Az elmúlt évtizedek bizalmát egy nívós szakmai rendezvénnyel kívántuk felhasználóinknak, megköszönni. A rendezvényen a szakma, a jogalkotók, a hatóságok tisztelt tagjait igyekeztük megnyerni előadóknak. Reméljük, hogy rendezvényünk segítette az új elvárások sikeres megvalósítását!

Bővebben »

 

MDOSZ XV. Szakmai Konferencia

2013. november 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
A konferencia időpontja:
2013. november 16. szombat

A konferencia helyszíne:
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
I. emelet, 4.sz. konferenciaterem

Letölthető programfüzet.

Bővebben »

 

Mi felkészültünk! Ön is?

2013. október 28.   |   Hírek, aktualitások

 

 

 
Bizonyára mindenki számára ismert a 2011 augusztusa óta érvényben lévő országos tiszti főorvos közétkeztetési ajánlása. A jogszabálytervezet várhatóan 2014-ben hatályba fog lépni. Cégünk elsőként biztosítja a felkészülést felhasználóinak, hiszen új fejlesztéseinkkel, a QB-Élelem rendszer használatával egyszerűbbé válhat a jogszabálynak való megfelelés.
 
Az új nyersanyag, recept és diéta törzsünkhöz biztosítjuk a frissített tápanyagtartalmakat, valamint az ajánlásnak megfelelő korcsoportonkénti javasolt napi energia és tápanyagszükségleteket. Az új tápanyagértékek kialakítása szoros együttműködésben történt a NutriComp Kft. szakembereivel. A továbbiakban rendszeresen a NutriComppal együttműködve kerülnek aktualizálásra az új termékek és tápanyagtartalmak.
 
A tápanyagértékek frissítése mellett legújabb fejlesztésünk az allergia összetevőkre vonatkozik. Meglévő ügyfeleink részére a szakmai adatbázis alapján feltöltjük az allergén összetevőket, azonban lehetőséget biztosítunk saját nyersanyagaik esetében is az allergia összetevők megjelölésére, módosítására. Természetesen az allergia megjelenítés az anyagokon kívül a recepttörzsben és az étlapokon is kimutatható. 
 
Szintén új, az ügyfeleink kérése alapján elkészült a MINTA kiszabási listánk, mely akár korcsoportos bontásban, az aznap elkészített ételek 100 adagos és létszámarányos kiszabási mennyiségei mellett a tápanyagértékek, allergia összetevők, és gyártási leírása is szerepel.

Bővebben »

 

Új kafetéria elem fizetési rendszereinkben

2012. február 03.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Örömmel értesítjük felhasználóinkat, hogy a 2012 évi kafetéria új elemeként megjelenő SZÉP Kártya elfogadása mind az internetes fizetési lehetőségek (QB-SuliWEB, internetes áruházak), mind pedig a cégünk által fejlesztett értékesítési rendszerekben (QB-Hami, QB-Osztály) elérhetővé vált.
Bővebben »

 

MDOSZ XI. Szakmai Konferencia

2011. november 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

JUBILEUMI KONFERENCIA
20 éves a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
XI. Szakmai Konferencia
Bővebben »

 

Élelmezésvezetők XV. Országos Fóruma

2011. november 14.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetők XV. Országos Fórumára, melyen Cégünk kiállítóként vesz részt. A rendezvény során a kiállítói területen várjuk a programmal kapcsolatos kérdéseikkel, valamint a második napon előadásunk keretében megismerhetik az új rendelet szerinti programfejlesztéseinket.

Időpont: 2011. november 15-16.

Helyszín: RUBIN Wellness & Konference Hotel
(1118 Budapest, Dayka Gábor u 3. Bálterem)


Bővebben »

 

Újabb iskolába csöngetett be a QB-Suli!

2011. október 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A diákétkeztetés területén tavaly indított új webes rendelést segítő rendszerünket ebben az évben három új iskolában is alkalmazzák. A QB-Suli programunk segítségével a diákok és szüleik élhetnek az on-line rendelés és fizetés lehetőségével és számos előnyével. A rendszerben nyilvántartott diákok az első regisztráció után, többféle menüből választva rendelhetik meg étkezéseiket, majd internetes bankkártyás fizetéssel akár azonnal ki is egyenlíthetik.
Bővebben »

 

Kecskeméti autógyárban QB-Hami!

2011. október 25.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A kecskeméti autógyárban 2011. júliusában kezdődött el a dolgozók étkeztetése, melyet a közétkeztető cég a Quadro Byte rendszereivel valósított meg. Rendszereink közül az Élelmezési rendszerrel a mindennapos tervezési, gyártási és raktározási folyamatokat kezelik, míg az Értékesítési rendszerünk a dolgozók A’la cartos étkeztetését, valamint a büfében történő vásárlásokat bonyolítják.
Bővebben »

 

Közétkeztetés és Internet

2010. szeptember 13.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A Quadro Byte 1989-ben kezdte pályafutását a közétkeztetés területén. Az elmúlt időszakban élelmezési és dietetikai rendszere a piac egyik meghatározó szerepvállalója az élelmezési szoftverek területén. A Cég több modulból álló programjával teljes körű megoldást nyújt az élelmezési üzemeknek a tervezéstől, gyártás támogatásán, tálaláson túl az értékesítésig bezárólag. Riportunkban Quadro Byte Zrt. részlegvezetőjét, Siposné Bodon Viktóriát kérdeztük a cég újdonságairól.
Bővebben »

 

Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciája

2010. május 05.   |   Hírek, aktualitások

 

 

Meghívjuk Önt a 2010. május 8-án tartandó Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének X. Konferenciájára!
Tekintse meg, miben tudunk partnerei lenni, és válogasson a lehetőségek, szolgáltatások között, melyek kedvező költségek mellett és legkorszerűbb megoldásokkal segítenék Önt!

Helyszín: Olasz Kultúrintézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

A részletes program letöltéséhez kattintson ide.


Bővebben »

 

QB-ÉLELEM - folyamatos az átállás a Windows verzióra

2009. május 21.   |   Hírek, aktualitások

 

 

A nyári szabadságolások és az idén életbe lépő egészségügyi reformok ellenére folyamatos élelmezési rendszerünk (QB-Élelem) felhasználóinál a Windows verzióra történő átállítás.
Bővebben »