Étkezési rendszer

Az Élelmezési rendszer megfelel a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendeletben megfogalmazott közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásoknak

 

Élelmezési rendszerünk lefedi a közétkezetést végzők feladatainak támogatását a nyersanyag rendeléstől egészen az értékesítésig. Ügyfeleink közt megtalálhatóak kormányhivatalokközintézményekidős otthonok,kórházakiskolákóvodák és bölcsődéküzemi étkezdék és étel kiszállítók. Programjaink együtt integrált rendszert képeznek, de speciális igények esetén önálló működésre is alkalmasak. Központi modul minden felhasználónál a QB-Élelem. Használatához cégünk előre feltöltött alapanyag és recept törzset biztosít technológiai leírásokkal. A program az étlaptervezéstől a létszámok rögzítésén, kiszabások, szállítólevelek, tálalólisták lekérésén, az árurendelések rögzítésén keresztül a készlet-karbantartási funkciókig minden műveletet lefed, ami a konyha üzemeletetéséhez szükséges. Több raktár önálló készletvezetése is megoldható közös nyersanyag és recept törzsekkel. A telephelyek tetszőleges földrajzi távolságban lehetnek.QB-System

Modulok minden igényre

QB-Élelem programhoz több kiegészítő modult is fejlesztettünk az évek során. Jellemzően kórházak használják a QB-Osztály modult, ahol az egyes betegosztályok étkezési létszámainak leadását és a lemondásokat lehet intézni webes felületen keresztül.

Kifejezetten iskolák számára fejlesztettük ki QB-Suli rendszerünket, mellyel webes felületen keresztül lehet megrendelni a diákok étkezését. A rendszer PDF-ben és papír alapon is biztosítja a számlát, fizetni bankkártyával és akár utólag a helyszínen készpénzben is lehet. Az üzemeltetéshez minden esetben szükséges egyedi kidolgozású weblap. Ezek kialakítását is cégünk végzi a felhasználó igényei alapján.

 

Értékesítés

 

QB-Értékesítés rendszerünkkel menüs étkezők rendeléseit és lemondásait lehet kezelni, de az A’la carte-os étkeztetésben is használható, akár mindkét értékesítési felület elérhető párhuzamosan. Ez a modul a központi programtól független önálló működésre is alkalmas. Az étkezők számára nyugta és számla kiállítása is lehetséges. Nyugta kiállítása esetén NAV engedélyes online pénztárgép működtetése szükséges, mely a rendszer opcionális része.

 

Üzemi étkezdék speciális igényire is felkészítettük a QB-Értékesítés programunkat. Igen nagy áteresztő képesség érhető el a készpénzmentes fizetési módokkal, amik lényegesen csökkentik a sorban állás idejét. Az üzemi étteremben a belépéshez használt dolgozói kártyákkal is lehetséges a fizetés. Azonosításra szolgáló kártya használatával, a készpénz használat mellőzésével biztosítható csak rövid idő alatt a dolgozók kiszolgálása. A rendszer a cafetéria kereteket is kezeli. A beléptető kártyákon nyilvántartott keretet a dolgozók az étel és ital automatákban is használhatják, rendszerünk több helyszínen online összeköttetésben állhat azokkal is. A dolgozói étkezési létszámok leadása történhet a beléptető vagy a munkaügyi rendszerek felől is. A dolgozók a fogyasztásukat előre és utólag, esetleg bérből történő levonással is rendezhetik.

 

Kérjük, olvassák el az alábbi ismertetőinket, melyekből további részleteket tudhatnak meg az egyes rendszerek működéséről:

 

Közétkezetési terület

Betegétkeztetési terület

Iskolák, óvodák, bölcsődék

Üzemi étkeztetés

Étel kiszállítás

Felhő és asztali alkalmazások

Üzleti ajánlataink, árajánlat


A Quadro Byte Zrt. támogatja a QB-Élelem Windows 10-en történő használatát, a következő kiadásokon: Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise. A QB-Pharma/QB-Élelem az aktuálisan támogatott karbantartási ágakon futtatható, beleértve a Current Branch és a Current Branch for Business ágakat, illetve a következő hosszútávú karbantartási ágakat: 1507 (RTM), 1511 (November Update), 1607 (Anniversary Update).