Étkezési rendszer

Az Élelmezési rendszer megfelel a 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendeletben megfogalmazott közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi elõírásoknak

 

Élelmezési rendszerünk lefedi a közétkezetést végzõk feladatainak támogatását a nyersanyag rendeléstõl egészen az értékesítésig. Ügyfeleink közt megtalálhatóak kormányhivatalokközintézményekidõs otthonok,kórházakiskolákóvodák és bölcsõdéküzemi étkezdék és étel kiszállítók. Programjaink együtt integrált rendszert képeznek, de speciális igények esetén önálló mûködésre is alkalmasak. Központi modul minden felhasználónál a QB-Élelem. Használatához cégünk elõre feltöltött alapanyag és recept törzset biztosít technológiai leírásokkal. A program az étlaptervezéstõl a létszámok rögzítésén, kiszabások, szállítólevelek, tálalólisták lekérésén, az árurendelések rögzítésén keresztül a készlet-karbantartási funkciókig minden mûveletet lefed, ami a konyha üzemeletetéséhez szükséges. Több raktár önálló készletvezetése is megoldható közös nyersanyag és recept törzsekkel. A telephelyek tetszõleges földrajzi távolságban lehetnek.QB-System

Modulok minden igényre

QB-Élelem programhoz több kiegészítõ modult is fejlesztettünk az évek során. Jellemzõen kórházak használják a QB-Osztály modult, ahol az egyes betegosztályok étkezési létszámainak leadását és a lemondásokat lehet intézni webes felületen keresztül.

Kifejezetten iskolák számára fejlesztettük ki QB-Suli rendszerünket, mellyel webes felületen keresztül lehet megrendelni a diákok étkezését. A rendszer PDF-ben és papír alapon is biztosítja a számlát, fizetni bankkártyával és akár utólag a helyszínen készpénzben is lehet. Az üzemeltetéshez minden esetben szükséges egyedi kidolgozású weblap. Ezek kialakítását is cégünk végzi a felhasználó igényei alapján.

 

Értékesítés

 

QB-Értékesítés rendszerünkkel menüs étkezõk rendeléseit és lemondásait lehet kezelni, de az A’la carte-os étkeztetésben is használható, akár mindkét értékesítési felület elérhetõ párhuzamosan. Ez a modul a központi programtól független önálló mûködésre is alkalmas. Az étkezõk számára nyugta és számla kiállítása is lehetséges. Nyugta kiállítása esetén NAV engedélyes online pénztárgép mûködtetése szükséges, mely a rendszer opcionális része.

 

Üzemi étkezdék speciális igényire is felkészítettük a QB-Értékesítés programunkat. Igen nagy áteresztõ képesség érhetõ el a készpénzmentes fizetési módokkal, amik lényegesen csökkentik a sorban állás idejét. Az üzemi étteremben a belépéshez használt dolgozói kártyákkal is lehetséges a fizetés. Azonosításra szolgáló kártya használatával, a készpénz használat mellõzésével biztosítható csak rövid idõ alatt a dolgozók kiszolgálása. A rendszer a cafetéria kereteket is kezeli. A beléptetõ kártyákon nyilvántartott keretet a dolgozók az étel és ital automatákban is használhatják, rendszerünk több helyszínen online összeköttetésben állhat azokkal is. A dolgozói étkezési létszámok leadása történhet a beléptetõ vagy a munkaügyi rendszerek felõl is. A dolgozók a fogyasztásukat elõre és utólag, esetleg bérbõl történõ levonással is rendezhetik.

 

Kérjük, olvassák el az alábbi ismertetõinket, melyekbõl további részleteket tudhatnak meg az egyes rendszerek mûködésérõl:

 

Közétkezetési terület

Betegétkeztetési terület

Iskolák, óvodák, bölcsõdék

Üzemi étkeztetés

Étel kiszállítás

Felhõ és asztali alkalmazások

Üzleti ajánlataink, árajánlat


A Quadro Byte Zrt. támogatja a QB-Élelem Windows 10-en történõ használatát, a következõ kiadásokon: Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise. A QB-Pharma/QB-Élelem az aktuálisan támogatott karbantartási ágakon futtatható, beleértve a Current Branch és a Current Branch for Business ágakat, illetve a következõ hosszútávú karbantartási ágakat: 1507 (RTM), 1511 (November Update), 1607 (Anniversary Update).