Egyéb területek

Nélkülözhetetlen segítség a tervezésben

Idõsotthonok és egyéb közintézmények, kormányhivatalok ellátotti és dolgozói étkeztetésének támogatását is optimálisan tudják ellátni programjaink. A QB-Élelem programmal a konyhai folyamatok támogatása a nyersanyag-recept karbantartásától a menütervezésen át egészen a létszám megadásig, elõ és utókalkulációig és készletkarbantartásig lehetséges. Az ellátottak speciális diétáit is képes kezelni programunk, ehhez beépített és általunk rendszeresen karban tartott diéta törzs áll rendelkezésre. Szakmai adatbázisunkat folyamatosan karbantartjuk, nyersanyag és készétel szinten is biztosítjuk a tápanyag, allergén, só és cukor értékek kimutatását. Az étlap összeállításakor közvetlenül nyomon követhetõ az összes szakmai mutató (zsír, szénhidrát, só stb.), valamint az elkészítés várható költsége is.

Ez a tervezésben nélkülözhetetlen segítséget nyújt. Az ellátotti étkeztetésben általában a QB-Élelem program önmagában elegendõ és a legtöbb szükséges funkciót ellátja. Amennyiben az ellátotti és dolgozói létszám nem változik gyakran, elegendõ a program által biztosított létszám rögzítési lehetõségek használata. Azokban az intézményekben, melyekben a dolgozók több menübõl választhatnak, illetve A’la carte étkezetés is megszokott, szükség lehet az QB-Értékesítés rendszerre.

 

Megrendelés és lemondás; minél egyszerûbben

Amennyiben csak menüs étkeztetésre van igény, az értékesítési programmal az étkezések kifizetéséhez kapcsolódó összes funkció megoldható a megrendeléstõl a különbözõ kifizetési lehetõségeken át a lemondások kezeléséig. A dolgozók fizethetik a megrendelésüket azonnal készpénzben vagy utólag, de a cafetéria és egyéb támogatások elszámolása is lehetséges. A támogatásokhoz többféle keretfigyelés kapcsolódhat, napi, heti és havi keretfigyeléseket lehet beállítani. A támogatási keretek felhasználásának módja is beállítható, a fel nem használt keretek továbbgörgetése többféle variációban paraméterezhetõ.

 

A’la carte étkezések biztosításánál, illetve ha külsõ látogatók is igénybe vehetik az étterem szolgáltatásait, szükség lehet pénztárgép használatára.

 

Cégünk A038 számú NAV engedéllyel rendelkezõ saját fejlesztésû online pénztárgépet ajánlja erre a feladatra, azonban hagyományos kiskasszás pénztárgépek használata sem kizárt. Utóbbi esetben szükséges lehet plusz adatrögzítésre a teljes körû elszámolás és utókalkuláció érdekében.

Quadro Byte Zrt Adatvédelmi szabályzata